Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016


… περί του ιστολογίου «Οικονομικά …κι άλλα»

Είναι αλήθεια ότι στη νέα εποχή με την ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών πληροφορικής οι άνθρωποι έχασαν την αμεσότητα της επικοινωνίας και συναναστρέφονται διαμέσου ηλεκτρονικών συσκευών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
…και το αποκορύφωμα, που λίγο ως πολύ όλοι κάπου θα έχουμε συναντήσει: αμίλητα ζευγάρια σε χώρους συνάθροισης και γενικά διασκεδαστηρίων να επιδίδονται μετά μανίας στα έξυπνα τηλέφωνα - παρεμπιπτόντως στο παρόν ιστολόγιο πριν τη χρήση ξενικών εκφράσεων θα εξαντλείται το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο!

Εν πάσει περιπτώσει, «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Η διαδικτυακή επικοινωνία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το ζητούμενο είναι η χρηστή της αξιοποίηση.

Το παρόν ιστολόγιο (tassosidiropoulos.blogspot.com) λοιπόν «Οικονομικά …κι άλλα» προορίζεται ως χώρος φιλοξενίας προσωπικών μου απόψεων και αναλύσεων για διάφορα ζητήματα οικονομίας και των προεκτάσεών της στην κοινωνική ζωή. Προφανώς και πέραν των προσωπικών μου θέσεων, στο ιστολόγιο θα αναδημοσιεύονται άρθρα ανάλογου περιεχομένου που ενδιαφέρουν την επιχειρηματική κοινότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.


Ξεκινάμε λοιπόν …και καλή ανάγνωση!